Referenties

Schrijf een referentie

Een foto is niet verplicht. De andere velden wel. Een foto moet niet groter zijn dan 500KB.

23-12-2016

Noah van de Sande (Harderwijk)

Super leerzame rijlessen!

Na 32 zeer leerzame uren ben ik met de hulp van David in 1x geslaagd. Super bedankt voor de leuke en gezellige lessen David! Een echte aanrader.

15-10-2016

Margreet van de Haar (Uddel)

Rijden leer je ECHT bij Stam!

Dankzij rijschool Stam in 1 keer geslaagd! Féline, bedankt voor de goede, gezellige en duidelijke lessen!!

01-07-2016

Bryan de Boer (Nunspeet)

Stam. Een top instructeur

Vandaag in 1 keer geslaagd. David heeft mij zeer goed begeleid en wist precies wat ik nodig had om te kunnen slagen. Bedankt David . Groetjes

19-04-2016

Iris van den Top (Uddel)

Stam, goede keus!

Ook ik heb mijn rijbewijs gehaald bij Stam. Goede, duidelijke lessen met een gezellige sfeer en goede gesprekken! Super bedankt David!

11-04-2016

Annette Schot (Nunspeet)

In één keer geslaagd, uiteraard.

Geweldige rijschool! Begonnen met rijlessen als iemand die er voor mijn gevoel niks van bakte en uiteindelijk zelfverzekerd in de auto kunnen en durven stappen. Dat heb ik bij David geleerd. Goede adviezen gegeven en met geduld les gegeven. Bedankt!

16-03-2016

Laura Scholten (Putten)

Super leuke lessen

Super leuke rijlessen gehad bij Rijschool Stam. Duidelijke uitleg en ook kijk voor de dingen die tijdens het rijden goed gaan.

07-03-2016

Alice Rijksen (Ermelo)

in 1x geslaagd!!

Een supergoede Rijschool! Legt goed uit en als je het niet snapt hebben ze alle geduld voor je! Vooral de tussentijdse toets vond ik een aanrader zodat ik met een gerust hart naar het examen kon en niet meer aan de bijzondere verrichtingen hoefde te denken. Rijden leer je dus echt bij Stam!

16-02-2016

Geert-Jan v Oosten (Nunspeet)

Hier leer je rijden!

Profesionele, geduldige en eerlijke rijschool! Na 2x gezakt te zijn bij een ander heb ik hier echt leren rijden! Op een professionele, fijne manier les gehad en zo de rust gevonden in het rijden! Echt een aanrader! Bedankt voor de goede rijlessen!

23-12-2015

Jacco Bleijenberg (Garderen)

Extreem goede rijschool

Ik ben dan wel niet in 1x gelaagd maar dankzij de lessen van David heb ik het wel in 2x kunnen afmaken.

09-12-2015

Ronald Postuma (Ermelo)

Goede rijschool!

Altijd zeer goeie en gezellige lessen! ze leggen alles stap voor stap uit. Bedankt voor de rijlessen.

18-09-2015

Engbert van 't Hul (Elspeet)

Rijschool Stam, een aanrader!

Veilig, verantwoord en daarnaast met een fijne sfeer autolessen doe je zeker bij Rijschool Stam! Féline, hartelijk dank voor de uitstekende kwaliteit en de rustige manier van lesgeven. Met het rijbewijs “in the pocket” kan ik nu wel veilig de weg op. Rijschool Stam, voor iedereen een aanrader!

05-08-2015

Britt Smorenburg (Elspeet)

Een goede keus!

Bij rijschool Stam krijg je goede lessen met duidelijke uitleg en nuttige tips. Ik ben in één keer geslaagd en ben blij met mijn keuze voor Stam. De lessen waren gezellig en leerzaam en ik voelde me altijd op mijn gemak in de auto. Bedankt voor de leuke lessen!

21-07-2015

Kars Barendrecht (Harderwijk)

Een zeer fijne rijschool

Zeker een aanrader. Zowel Feline als David geven goed en duidelijk les. In een keer geslaagd!

20-07-2015

Celine van den Bosch (Elspeet)

Jaa, in 1x geslaagd!

Ik heb een super leuke tijd gehad met David bij Stam. Vlak voor mijn examen heb ik de meeste vooruitgang geboekt mede dankzij het vertrouwen wat David mij gaf. Met veel spanning ging ik het examen in, maar dankzij het niveau waarop Stam mij gekregen heeft, ben ik in 1x geslaagd. Super bedankt!

20-07-2015

Twan Wieberdink (Vierhouten)

Geslaagd in 1x

Gezellige instructeurs, wordt goed overlegd over afspraken en komen de afspraken goed na. Kortom, een goede rijschool!

17-07-2015

Claudia de Ruiter (Elspeet)

In 1x geslaagd!!

Dankzij de leerzame en gezellige lessen van Féline ben ik 23 mei voor de 1e keer geslaagd!

24-06-2015

Reinier Pieters (Garderen)

Bedankt!!

Als je echt wilt leren rijden moet je bij Stam zijn. De reden? Kijk maar naar het slagingspercentage! Ik ben ook in 1 keer geslaagd en ik weet dat ik veilig de weg op kan. Dus rijden leer je bij Stam!

23-06-2015

Saskia Nieuwenhuijzen (Hierden)

Rijschool Stam, voor de volle 100% een aanrader!

In 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen! En dat is te danken aan Feline van Rijschool Stam! Super leerzame rijlessen gehad! Ben erg blij dat ik bij hun verder ben gegaan met rijlessen nadat ik eerst bij een andere rijschool heb gelest. Rijschool Stam is zeker voor de volle 100% een aanrader voor iedereen!

23-06-2015

Matthijs Tomassen (Harderwijk)

In 1x geslaagd

Dankzij rijschool Stam in 1 keer geslaagd. Super goede lessen gehad van David met een goede afwisseling van gezelligheid en serieus bezig zijn. De instructies waren altijd duidelijk en werden rustig gegeven. 1 van de tips die ik van David kreeg was het doen van een tussentijdse toets (TTT) en dat heb ik gedaan. Ik ben blij dat ik die keuze heb gemaakt. Dit gaf en goed beeld van wat je nog extra moest oefenen voor mijn examen en door de vrijstelling die ik ermee had verdiend hoefde ik mij voor mijn examen niet meer druk te maken over de bijzondere verrichtingen. Al met al is rijschool Stam echt een aanrader!!

08-06-2015

Koen Schippers (Ermelo)

Kwaliteit van lesgeven

Bedankt Feline en David voor de fijne en duidelijke lessen. Ik heb altijd de uitleg gekregen die ik nodig had en daarmee ben ik snel verder gekomen. Uiteindelijk heb ik dus ook mijn examen de 1e keer gehaald!

18-05-2015

Arina van Engelen (Nunspeet)

Goede keuze gemaakt!

Na 1 keer afrijden geslaagd bij Rijschool Stam! Ik heb een erg leuke tijd gehad met gezellige en leerzame lessen van Féline (en een paar van David haha). Doordat de instructies op een rustige en duidelijke manier werden uitgelegd voelde ik me al snel op m'n gemak tijdens de rijlessen, echt een aanrader dus! Bedankt Féline en David! :)

08-05-2015

Jillis van Saarloos (Harderwijk)

Ontspannen lessen bij Stam

Féline en David waren duidelijk in hun instructies, altijd op tijd en het was ontspannen en gezellig lessen! Ben je nog aan het zoeken, twijfel dan niet langer en kies voor Stam :)

23-04-2015

Jorn Vos (Harderwijk)

In 1 woord Super!

Ook ik heb rijles gehad bij de rijschool met het hoogste, gemiddelde slagingspercentage in de regio Harderwijk. Rijschool Stam wel te verstaan! De lessen bij de rijschool vond ik erg leuk, gezellig en bovenal heel leerzaam! Na elke les merk je weer veel geleerd te hebben. Verder vond ik het heel goed dat ze bij rijschool Stam precies weten hoever ze met iedere leerling zijn. Er wordt bijgehouden aan de hand van een soort "to do list" wat elke leerling al heeft gedaan en wat nog niet. Hierdoor weet je zeker dat je niks mist voor je examen en dat je uitstekend bent voorbereid! Als laatste hoef je je ook geen zorgen te maken dat die goede instructeur te laat komt, ze zijn altijd op tijd bij rijschool Stam. Ook ik heb, net als vele andere leerlingen bij rijschool Stam, mijn examen in 1 keer gehaald! Rijschool Stam is de beste rijschool van Harderwijk en ik raad het iedereen aan! Aanmelden bij rijschool Stam, zou ik dus zeggen tegen iedereen die zijn rijbewijs nog moet halen.

01-04-2015

Marit Hop (Garderen)

In 1x geslaagd dankzij Stam!

Vandaag in 1 keer geslaagd dankzij de goede lessen van Rijschool Stam. Ontzettend goede maar ook heel gezellige lessen, en precies zoveel jij er nodig hebt om te slagen en zelfverzekerd op weg te gaan! David, bedankt!

18-03-2015

Jan Jaap Geluk (Ermelo)

Lessen is hier een feest!

Ik heb rijlessen gehad bij Stam in Harderwijk. Na wat proeflessen kwam ik uit bij deze rijschool, wat echt een hele goede keuze is geweest. De instructeur is een erg sociale en goede leraar, waar je haast wel moet slagen. Hij heeft erg goede adviezen, waar de tussentijdse toets (TTT) er eentje van was. Ik heb hier met veel plezier rijlessen gehad. Aan iedereen aan te bevelen!

27-02-2015

William Nap (Ermelo)

Rijbewijs in de pocket!

Bij Rijschool Stam krijg je niet teveel en niet te weinig lessen. Dit was precies wat ik nodig had om in 1 keer te slagen, tot aan de laatste les toe. De sfeer in de auto is altijd gezellig. Al met al ben ik alleen maar positief. Dit is zeker een aanrader!

08-01-2015

Jan Hop (Uddel)

In 1x slagen doe je bij Stam

Dankzij Feline Stam ben ik vandaag in 1x geslaagd voor mijn examen. Super bedankt voor de goede lessen! Als je in 1x wilt slagen, is het verstandig om voor Rijschool Stam te kiezen!

12-12-2014

Feline Heussen (Harderwijk)

Go voor Stam!

De hele periode dat ik heb gelest bij Stam ben ik al blij geweest met mijn keuze om hier te leren rijden. De uitleg is altijd hartstikke duidelijk, elke les worden je verbeterpunten genoemd zodat je hier aan kan werken en ook belangrijk: als er iets goed gaat wordt dit je ook vertelt. Dit alles zorgde ervoor dat ik met genoeg zelfvertrouwen achter het stuur zat en dat ook ik, net als vele anderen hier, in één keer ben geslaagd. Super bedankt voor alle lessen Féline en hopelijk zijn er nog velen na mij die volgen :)

27-11-2014

Robert Roseboom

Rijden leer je bij Stam

Bij Stam heb je de zekerheid dat je goed auto leert rijden waarbij je ook na het examen nog heel veel aan hebt. Het zijn ook duidelijke lessen waarbij het ook altijd gezellig is en waardoor ik in 1 keer ben geslaagd!! Aanrader :)

27-11-2014

Teus Dorresteijn (Uddel)

Stam, the best ever

David en Féline, allebei hartelijk bedankt voor de leerzame en leuke lessen. Veel geleerd in weinig tijd! Mensen kies verstandig, kies Stam, want rijden leer je bij Stam.

24-11-2014

Nellieke Oudijn (Nunspeet)

Wie anders dan Stam?!

De afgelopen maanden heb ik fantastische rijlessen gehad. De heldere uitleg en duidelijke instructies leidden ertoe dat ik in 1x keer geslaagd ben! Na de lessen met Rijschool Stam ga ik met zelfvertrouwen de weg op.

06-11-2014

Marijke Vredeveld (Nunspeet)

Leren rijden doe je bij Stam!

Ook ik ben geslaagd in 1 keer bij rijschool Stam! De lessen waren altijd erg gezellig, leuk en vooral leerzaam. Alles wordt goed, duidelijk en rustig uitgelegd. Rijschool Stam is zeker een aanrader! Féline, heel erg bedankt voor de leuke en leerzame tijd.

04-11-2014

Christy (Elspeet)

Met een goed gevoel de weg op!

Ik kreeg prettige lessen van Féline en het was ook duidelijk wat van me verwacht werd. Elke keer werd bijgehouden op welke punten ik vooruit was gegaan en wat nog verbeterpunten waren. Uiteindelijk had ik het gevoel dat ik het autorijden goed onder de knie had en ben ik (ondanks de zenuwen) in 1 keer geslaagd. Ik ben erg tevreden over hoe mij het rijden is geleerd. Daardoor ga ik binnenkort zelfverzekerd de weg op!

01-11-2014

Nienke Pluim (Elspeet)

In the pocket!

Féline, ik wil je bedanken voor de rijlessen die je me gegeven hebt. Wat je zegt in het promotiefilmpje klopt helemaal, gezellig maar zeker ook heel leerzaam! Mede dankzij jouw hulp en vertrouwen ben ik zonder zenuwen het rijexamen ingegaan, en in 1 keer geslaagd. Ik voel me veilig en zelfverzekerd als ik in de auto stap. Bedankt voor alles, en ik wens jullie het beste. En voor de mensen die nog twijfelen; Rijschool Stam, gewoon doen! :)

03-09-2014

Nathalie van den Brink

Geslaagd!!!

Féline ik wil je bedanken voor de leuke, gezellige en leerzame rijlessen! Door jou heb ik mijn examen in 1 keer gehaald! Nu kan ik veilig de weg op!

26-08-2014

Daniek Pluim (Elspeet)

In 1 keer geslaaaaagd!

Ook ik ben geslaagd dankzij Rijschool Stam! Ik kijk terug op leuke, gezellige en leerzame lessen van Féline. Echt een aanrader..

13-08-2014

Anita van den Brink (Uddel)

Geslaagd in 1 keer!!

Dankzij David Stam heb ik mijn rijbewijs gehaald. Bedankt voor de fijne en leerzame lessen! Dankzij jouw kwaliteit heb ik mijn rijbewijs in één keer weten te halen.. super bedankt daarvoor :)

22-07-2014

Marlou Pul (Uddel)

Leerzame lessen

In 1x geslaagd door de leuke, gezellige en leerzame lessen. Féline bedankt!

18-07-2014

Jan Willem Immink (Nunspeet)

In 1x geslaagd!

Ik wil Rijschool Stam bedanken voor alle leerzame en gezellige lessen die ik heb gehad!

10-06-2014

Sharon Hup (Nunspeet)

Geslaaaagd!

Vandaag twee weken geleden ben ik in één keer geslaagd! Ik wil Féline bedanken voor de leuke en leerzame lessen!

02-06-2014

Dhylia van den Brink (Garderen)

Geslaagd

Jaa, ook ik ben geslaagd bij Rijschool Stam. David, super bedankt voor de leerzame en gezellige lessen!

28-05-2014

Mayon Veldhuijsen (Uddel)

Leerzaam en gezellig

Ook ik ben geslaagd bij rijschool Stam! Het was erg leerzaam en gezellig! Feline, bedankt voor alles!

27-05-2014

Kimberly van Doesburg (Ermelo)

Jong en geslaagd in 1x!

Ook ik ben geslaagd in 1 x! En dat op een leeftijd van 17 jaar. Je wordt met respect behandeld en in je waarde gelaten. Dat is fijn om daarbij in de auto te gaan zitten en te leren auto rijden. Ik ben super blij dat ik Stam als rijschool gekozen hebt en zou het zeker aan raden aan anderen. Feline super bedankt voor de maanden waarin je me hebt leren auto rijden op een veilige manier. Bedankt voor de leuke en gezellige lessen!

26-05-2014

Josha van Reij (Lelystad)

Bij Stam kan het wel!

Velen malen afgereden bij een andere rijschool, door te weinig rijlessen te hebben gehad. Helaas is dit wat grote rijscholen vaak willen. Maar na kort rondkijken kwam ik al gauw terecht bij Rijschool Stam. Door de lessen van David ben ik binnen enkele maanden geslaagd voor het examen! Het is een goede keus geweest, ik weet zeker dat iedereen bij Stam zal slagen. Vond de lessen niet alleen gezellig, maar rijd nu ook zelfverzekerd rond in het verkeer. Nogmaals bedankt voor alles en ga zo door!

12-05-2014

Nienke Lankman (Nunspeet)

Gezellig geslaagd in 1x!

Ook ik ben geslaagd in 1x! Dit is met dank aan David. Door genoeg lessen, waarvan ik eerst dacht dat het er te veel waren, heb ik zonder al teveel zenuwen afgereden. Bedankt David voor de goede en gezellige lessen!

02-05-2014

Daniëlle Heerens (Nunspeet)

Zweten, ploeteren en... rijden!

Na mijn zusjes, was de beurt eindelijk aan mij. Met het idee: even mijn rijbewijs halen, stapte ik bij David in de auto. Dat ik vervolgens heel wat uurtjes in zijn gezelschap moest doorbrengen, was zowel een tegenslag (voor mijn portemonnee) als een voorrecht (om zolang van je gezelschap te mogen genieten)! David, als het aan mij gelegen had, had ik het na een paar lessen al in de wilgen gehangen en was ik voortaan aangewezen op het OV (waar ik een hekel aan heb). Gelukkig was jij er altijd om me weer de moed in te praten en zodoende zat ik ruim driekwart jaar iedere woensdagmorgen aan je zijde. Stiekem denk ik dat ik je wel wat grijze haren heb bezorgd, maar je hebt het toch maar weer gedaan. Want 30 april was het mijn eigen Koninginnedag: ik slaagde glansrijk in één keer! David bedankt! Het ga je goed en ik sjees je vast nog wel eens voorbij! Enne... je kunt altijd nog een tweede carrière als psycholoog overwegen. Ik heb zo'n vermoeden dat je het er goed vanaf zou brengen! Heel veel groetjes en bedankt voor alles!

15-04-2014

Nico Kempe (Harderwijk)

Goed en gezellig :)

David is een toffe peer met verstand van, en passie voor, auto en motor rijden en het lesgeven daarin. De lessen waren leerzaam en gezellig. David is rustig, geduldig en gemotiveerd om jouw rijvaardigheid te ontwikkelen. :) Als het je helpt ontspannen is hij in voor een leuk gesprek, kan je een stukje je eigen route rijden en/of kan je de radio aanzetten, ookal hoort hij die muziek misschien wel 30 keer per dag. :P Dit had bij mij een positief effect op het rijden, wat David ook snel zag en gebruikte als dat nodig was. David is gedreven om jou in 1 keer te laten slagen met de zekerheid dat je ook daarna veilig de weg op kan. Ook mij is het gelukt om in 1 keer te slagen voor m'n rijbewijs, en dat op mijn oude dag! ;-) Nog geen week daarna kwam ik de bekende lesauto weer tegen toen ik op een mooie lentedag een ritje door het mooie Gelderse landschap maakte. Toch leuk. Kortom: Rijden leer je bij Stam! :-)

06-04-2014

Lianne Huisman (Elspeet)

In 1x geslaagd..!!

Ook in ben een paar weken terug in 1 keer geslaagd bij rijschool Stam! David bedankt voor de leuke, gezellige en gestructureerde lessen!!

27-03-2014

Anton Davelaar (Uddel)

in 1 x geslaagd

Ook ik ben vandaag in 1 x geslaagd door de geweldige lessen van David. Super ga zo door jullie, en hou die 100% slagingspercentage nog even vast die er nu staat in 2014! Echt een aanrader, wel een tip begin op tijd met je theorie. Veel succes verder David en nogmaals bedankt.

25-02-2014

Willem Mulder (Elspeet)

In 1 keer geslaagd door Féline Stam

Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd door de superleuke en gezellige lessen van Feline. Ik wil haar bedanken voor alles wat zij mij geleerd heeft. Ik kan iedereen aanraden om bij Stam autorijschool te gaan lessen, omdat het een geweldige rijschool is. Nogmaals bedankt Feline en ga zo door!

15-02-2014

Laura Jansen (Garderen)

In 1x slagen.. dat doe je bij Stam!!

Rijschool Stam is absoluut een aanrader! Gestructureerde lessen waarin je weet waarmee je bezig bent. Duidelijkheid in wat je kunt en wat nog beter moet om daar gericht mee aan de gang te gaan. Leerzame lessen en wanneer je naar het examen gaat, heb je het gevoel dat je echt goed voorbereidt bent. Ondertussen ook een ontzettend gezellige en ontspannen sfeer. En als je dan ook in 1 keer slaagt, is dat helemaal geweldig! Super bedankt David!

21-01-2014

Marieke de Bruin (Elspeet)

In 1x geslaagd bij Stam :)

Feline, nogmaals bedankt voor de fijne lessen! Rijschool Stam is echt een aanrader! Je leert veel tijdens je lessen & alles wordt overzichtelijk bijgehouden.

14-01-2014

Elfred Kok (Uddel)

In 1X geslaagd!!

Autorijden leer je nergens beter dan bij Rijschool Stam. David bedankt voor alle leuke en leerzame lessen, en veel succes verder op de weg.

13-01-2014

Martin Polinder (Doornspijk)

Autorijden?! Inderdaad, dat leer je bij Stam!

Vandaag een week geleden heb ook ik, in 1 X mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Stam! David, Super bedankt voor leuke lessen. Je was altijd vol energie en probeerde mij zoveel mogelijk te leren. Dankzij jou heb ik mijn Rijbewijs in slecht 10 lessen en in 2 maand tijd weten te halen! Wil jij ook leren autorijden? En wil je dat ontspannen, gezellig, leerzaam, succesvol, veilig en vooral goed doen? Meld je dan snel aan bij Rijschool Stam! :D

07-01-2014

Jan van de Kolk (Elspeet)

In 1X geslaagd en fantastische lessen

ik heb geweldige lessen met David gehad en dan ook nog in 1 keer slagen. Bedankt David!

11-12-2013

John Nobel (Garderen)

Slagen in 1x kan alleen bij Stam!

Praktijk en Theorie lopen naadloos over in de lessen van Rijschool Stam, dit kom je niet snel tegen. Daarom kan ik niets anders zeggen dan dat Rijschool Stam een 'one in a million' is! Bedankt David

09-12-2013

Myrthe de Bruijn (Harderwijk)

Ook in 1x geslaagd!

Dankzij de leuke, gezellige en leerzame lessen heb ik dan ook het roze pasje binnen! En dat in 1 keer! Féline, bedankt voor de goede voorbereidingen en de gezelligheid. Ben je op zoek naar een goede rijschool? Dan is Stam echt een aanrader! Lessen worden echt gericht op jouw rij-ontwikkeling!

08-12-2013

Niels de Goffau (Putten)

Ook in 1 keer GESLAAGDD

jaja David heeft ook mij aan het felbegeerde roze pasje geholpen! heel erg bedankt!

28-11-2013

Marline Ritmeester (Harderwijk)

In 1x geslaagd!:)

Na heel wat leuke en leerzame lesjes van David bij Rijschool Stam ben ik ook geslaagd voor mijn rijbewijs!:) Zeker een dikke aanrader als rijschool. Ik ga nu heerlijk genieten van het zelfstandig rijden. Heb een toptijd gehad!

22-11-2013

Hanielle (Garderen)

David Bedankt!!

Na een periode van elke week lessen het ik nu ook mijn pasje in mijn hand! In 1 keer geslaagd dankzij David! Rijschool Stam is een aanrader voor iedereen, David geeft leuke en leerzame lessen! Elke les leer je weer wat nieuws, & als je ergens moeite mee hebt wordt er een les extra aandacht aanbesteedt! Hierom is STAM ECHT EEN AANRADER!!

21-11-2013

Christance van Dijk (Putten)

In 1 keer!

Yes, geslaagd in 1 keer. David bedankt voor de fijne lessen en voor de gezellige tijd. Heb veel van je geleerd.

28-10-2013

Nathalie Geneugelijk (Ermelo)

Blij zijn!! :)

Lieve David en Féline, heel erg bedankt voor de goede en gezellige lessen die ik bij jullie heb gehad. Ik zit nu alweer een maandje met plezier en zelfverzekerdheid op de weg en ik krijg veel positieve complimenten over mijn rijstijl. Dit alles natuurlijk te danken aan jullie!! Ik wens jullie nog veel succes en weet zeker dat er zo op deze manier nog heel veel mensen met plezier bij jullie gaan slagen.

27-10-2013

Jos Ritmeester (Harderwijk)

Geslaagd in één keer!

Niet alleen kan ik nu zelfverzekerd alleen de weg op, ook heb ik nu goede herinneringen aan hele gezellige en goede lessen met Feline. Rijschool Stam is zeker aan te raden!

11-10-2013

Denise Drost (Nunspeet)

Geslaagd!

Ik heb een erg fijne en leuke lestijd gehad bij Rijschool Stam. Vorige week in 1x geslaagd voor mijn examen! Feline, bedankt voor de goede lessen!

05-10-2013

Robbie Godeke (Biddinghuizen)

Geslaagd!

Het is zeker een goede rijschool. Houdt zich aan de afspraken en komt netjes op tijd. Ik zou het zeker aanraden om bij Rijschool Stam te lessen.. Robbie

06-09-2013

Kimberly Righolt (Harderwijk)

IN 1 KEER GESLAAGD!

Ik heb vandaag mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Dankzij David Stam heb ik mijn rijbewijs in 32 uur gehaald. Dus mocht jij nog op zoek zijn naar een goede rijschool, dan raad ik rijschool Stam u zeker aan !!

30-08-2013

Diederik de Jong (Doornspijk)

Geslaagd in 1x!

Jaja; en nu mag ik ook zeggen dat ik geslaagd ben :) Dankzij David Stam heb ik in 4 maanden mijn felbegeerde roze pasje gekregen. Het waren super gezellige lessen, flink gelachen, maar vragen konden er ook zijn. Pure kwaliteit en heel gestructureerd. De lessen ga ik echt missen :( Kortom, zoek je nog een goede rijschool? Ga dan zeker naar rijschool Stam! Betere zijn er niet :)

15-08-2013

Fleur (Harderwijk)

Leuke & Leerzame rijlessen? dan les je bij Stam!

Inmiddels ben ik nu iets meer dan zo'n 3,5 jaar in het bezit van mij auto rijbewijs. Altijd hele leuke en leerzame rijlessen gehad van David en ook ik ben in 1 X geslaagd. Je voelt je op je gemak in de auto, wordt goed begeleid en de lessen zijn ook nog eens super gezellig. Even een sigaretje doen tijdens een stop he David haha. Ik kan zeggen dat ik op een leuke tijd kan terug kijken met mijn autorijlessen. Tijden lang niet meer de weg opgedurft omdat ik een maand na het afrijden bijna een auto ongeluk kreeg. Maar sinds iets meer dan een jaar durf ik weer alleen zelfverzekerd de weg op en dat komt echt door dat ik zoveel dingen bij rijschool stam heb geleerd en me daar uiteindelijk weer aan vast gehouden heb. Ik zou zeggen ga zo door met jullie rijschool! Menige rijscholen kunnen wat van jullie leren! Nogmaals bedankt David voor de onwijs leuke en leerzame tijd! Heb mijn zusje al gezegd dat ze geen andere rijschool mag kiezen hihi! Dus die zie je volgend jaar waarschijnlijk al ook tegemoet!

03-08-2013

Raymon Rijksen (Ermelo)

Rijbewijs gehaald in snelle tijd

Jaja, mijn instructeur David heeft me toch wel naar het stadium geholpen. Welk stadium? Het stadium dat ik mijn rijbewijs gehaald heb. Het kan allemaal in zeer korte tijd bij rijschool Stam. Hij heeft me zo goed opgeleid dat ik zelfs een compliment kreeg van het CBR, omdat alles goed was. Het CBR zei letterlijk: "wat heeft u uw leerling goed opgeleid, een groot compliment hiervoor". Ik raad iedereen aan om ook hier te gaan lessen, omdat: Rijschool Stam een goed slagingspercentage heeft, een gezellige rijinstructeur, een goede rijinstructeur en JE LEERT HIER GEWOON WAT. Niks geen onzin, maar echte lessen. Met dank aan David.

19-07-2013

Marion Hoogenboezem (Nunspeet)

In 1x geslaagd!! :)

Vandaag in een keer geslaagd. Zo blij, maar ik ga de lessen stiekem ook nog wel missen. Het was altijd leerzaam én gezellig! Via een vriendin ben ik bij Rijschool Stam terechtgekomen en dat bleek een goede keus. David heeft eindeloos geduld, blijft altijd rustig en heeft mij een hoop zelfvertrouwen gegeven in het verkeer. Ik kan (en zal!) iedereen Rijschool Stam aanraden! Ontzettend bedankt voor alles!

01-07-2013

Hermien Muller (Nunspeet)

Wat een top tijd!

Wauw, wat heb ik het ongelooflijk naar mijn zin gehad in mijn les periode! Iedere les super gezellig gehad en heel veel geleerd. De tijd vloog altijd voorbij. Na 35 uurtjes in 1x mijn rijbewijs gehaald dankzij David. Super bedankt!

21-06-2013

Danielle de Jong (Doornspijk)

In 1x GESLAAGD!

Ik heb het super naar mijn zin gehad bij Rijschool Stam. Eerst was ik bij een andere rijschool, maar die had weinig tijd voor me, schoot niet op en bracht me weinig kennis bij. Via een vriendin ben ik bij Rijschool Stam terecht gekomen, waar ik in 1 keer geslaagd ben, dus dat was een goede keuze! David nam veel tijd voor me, legde me dingen goed en duidelijk uit, had goede structuur in de lessen, zodat je wist waar je aan toe was, en het was altijd erg gezellig. David, ik wil je nogmaals bedanken voor je inzet! Ik zal toeteren als ik voorbij kom!

19-06-2013

Chantal van de Wetering (Vierhouten)

In 1x GESLAAGD!!!

Super fijne en gezellige lessen gehad dankzij Feline Stam!

09-06-2013

Robbie Godeke (Biddinghuizen)

Relaxt lessen

Ik ben nu nog bezig met lessen en heb geen vergelijkings matriaal, maar ik kan bijna niet geloven dat er een rij-instructeur is die zo relaxt en duidelijk les kan geven als David.

07-06-2013

Tabitha Shaw (Harderwijk)

Geslaagd!

Vandaag in 1x geslaagd! Ben er super blij mee! Heel veel geleerd van David. Super bedankt voor de gezellige lessen!

03-06-2013

Elsa Kuyper( Elspeet)

Helemaal happy!

Dankzij Féline heb ik een aantal weken geleden mn rijbewijs gehaald! Ontzettend blij mee! Sindsdien rijd ik met veel plezier in mijn auto en merk ik dat ik me veilig voel, ofwel dat alles me goed is aangeleerd. Je legde alles erg duidelijk uit, was geduldig, en ik voelde me altijd op m'n gemak :). Vragen kon ik altijd stellen en door 't positieve commentaar reed ik steeds zelfverzekerder (soms zelfs iets té ;) Nogmaals bedankt voor de leuke lessen Flien en veel succes in de toekomst!

03-06-2013

Elsa Kuyper (Elspeet)

Helemaal happy!

Dankzij Féline heb ik een aantal weken geleden mn rijbewijs gehaald! Ontzettend blij mee! Sindsdien rijd ik met veel plezier in mijn auto en merk ik dat ik me veilig voel, ofwel dat alles me goed is aangeleerd. Je legde alles erg duidelijk uit, was geduldig, en ik voelde me altijd op m'n gemak :). Vragen kon ik altijd stellen en door 't positieve commentaar reed ik steeds zelfverzekerder (soms zelfs iets té ;) Nogmaals bedankt voor de leuke lessen Flien en veel succes in de toekomst!

31-05-2013

Naomi Smorenburg (Elspeet)

Geslaagd!

Altijd prettig gelest bij Féline, leerzame maar ook zeker gezellige lessen. Rijschool Stam is zeker aan te raden!

19-04-2013

Yaniek Klein Reesink (Harderwijk)

Bedankt Féline ,,,!

Na een fijne tijd gelest te hebben bij rijschool Stam, heb ik ook mijn rijbewijs in 1x gehaald! Féline Stam bedankt voor de gezellige,leuke, en leerzame tijd!

12-04-2013

Mathilde van de Steeg (Elspeet)

In 1x geslaagd..!

En ook ik ben in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs vandaag. David nogmaals bedankt voor de goede lessen, en het was altijd erg gezellig.. Rijschool Stam is zeker een aanrader voor iedereen =)

10-04-2013

Niels Luiting (Harderwijk)

Geslaagd dankzij Stam!

Gezellige en professionele rijlessen gehad en vrijwel alle straten in Harderwijk gezien, ook die ik nog niet kende;) En niet onbelangrijk: in één keer geslaagd! Nogmaals bedankt Feline en succes met jullie rijschool.

10-04-2013

Wianka vd Meer (Hulshorst)

David bedankt!

Super gezellige en leerzame lessen gehad bij Rijschool Stam en natuurlijk als resultaat geslaagd :) rijden leer je bij Stam, BEDANKT!

20-02-2013

Priscilla Hop (Nunspeet)

Gezellig leren rijden als de beste, met Stam

Net mijn rijbewijs gehaald! Super tijd gehad met David Stam, heel gezellig! En natuurlijk leren rijden als de beste! Dankjewel Stam :)

19-02-2013

Astrid (Nunspeet)

Snel slagen doe je bij Stam!

Ik heb altijd met heel veel plezier bij Feline in de auto gezeten. Veel gezelligheid, maar daarnaast heb ik veel geleerd en ook in 1 keer mijn rijbewijs gehaald! Super bedankt en ik weet zeker dat je nog veel meer mensen op zo'n goede manier aan een rijbewijs kunt helpen. Als je nog twijfelt, zou ik zeggen; snel inschrijven dus!

13-02-2013

Alwin van Norel (Elspeet)

In 1 keer slagen doe je bij Stam!

Na hele professionele en gezellige lessen onder leiding van David heb ik ook in 1 keer mijn TTT en mijn praktijkexamen gehaald! Bedankt voor de goede begeleiding David!

30-01-2013

Emily Heerens (Nunspeet)

Een opgelucht gevoel...!!!

Gezellig en leerzaam, wat wil je nog meer...? Je rijbewijs in één keer!! Hartstikke bedankt Féline: ik heb erg genoten van de lessen! En iedereen die nog twijfelt over zijn of haar rijschool: kies Stam (die lusten er namelijk wel pap van)!!

22-01-2013

Milan (Hierden)

Goede gezellige lessen bij Stam

Bij rijschool Stam heb ik een hele leuke tijd gehad in de auto. Ik ben geen snelle leerling maar David heeft altijd geduld en wijst je op je fouten en is eerlijk over je rijvaardigheid. Hij gaat uit van het positieve, Hij zal je op het juiste moment examen laten doen wanneer jij er klaar voor bent. Als je in 1 keer wilt slagen moet je bij Stam zijn.

20-01-2013

Heline Smit (Nunspeet)

Nogmaals bedankt!

Super lessen gehad bij David,, na eerst bij een andere rijschool gelest te hebben wat niet wilde ben ik naar Rijschool- Stam gegaan. En  daar ben ik in 1x GESLAAGD nogmaals super bedankt,,

10-01-2013

Marilise (Harderwijk)

Geslaagd!

Bij Stam heb je altijd leuke en gezellige rijlessen waar je veel leert! Bedankt voor alle lessen Feline!

21-12-2012

Mathilde Nap(Ermelo)

Beste lessen bij Rijschool Stam!

Bij rijschool Stam zit je altijd goed > geduldig, professioneel, eerlijk & duidelijk.. Elke les was leerzaam en ook leuk. De manier waarop er les werd gegeven was erg handig en overzichtelijk. Ik hoor heel veel van anderen dat ze alleen de foute punten noemen, maar hier je krijgt hier ook te horen als je iets goed doet. Goed voor je zelfvertrouwen ;) Dankzij David in 1x geslaagd.. Bedankt!

19-12-2012

Mirjam (Elspeet)

Ook ik in 1x geslaagd!

Feline, Bedankt voor je tijd en energie die je in mijn lessen hebt gestoken. Het resultaat mag er zijn, want ook ik ben in 1 keer geslaagd!

09-12-2012

Gerwin Koekoek (Ermelo)

Thanks!

Erg professionele en zeer geduldige begeleiding. Ben dankzij David in 1 keer voor mijn theorie en rijexamen geslaagd! Nogmaals bedankt voor de zeer fijne lessen en begeleiding!

04-12-2012

Wilma (Putten)

Geslaagd !!

David,
bedankt voor de professionele begeleiding!
Hierdoor heb ik de  theorie, TTT en CBR praktijk examen in 1 x gehaald 

09-11-2012

Eric Geneugelijk (Ermelo)

Beterrr!!!

David bedankt he, ik ben geslaagd in 1x voor AVB (motor) nu nog de rest. Alvast bedankt he :)

24-08-2012

Machteld Peters (Garderen)

JOEHOE geslaagd

David, Hartelijk bedankt voor al je goede lessen! het was altijd erg gezellig! Ik heb goed leren autorijden! Geeft lekker veel zekerheid;-) Echt een AANRADER!

11-08-2012

Gerrieta van Donselaar (Nunspeet)

In 1x Slagen doe je bij Stam

Feline, bedankt voor de super gezellige, fijne en leerzame rijlessen. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad, en vond elke rijles opnieuw weer een FEEST! Bedankt! En veel succes in de toekomst! ;)

09-08-2012

Gerrit de Vries (Uddel)

Geslaagd...

David, bedankt voor de fijne en leerzame lessen, vanaf de eerste les weet je 1 ding zeker, bij Stam zit je goed...

09-08-2012

Jennie Muller (Nunspeet)

IN 1X GESLAAGD

David, bedankt voor je geduld en de goede en duidelijke uitleg tijdens de lessen. Daardoor ben ik in 1x geslaagd. echt heel Erg bedankt!

27-07-2012

Viresh Janki (Harderwijk)

Beste rijschool van Harderwijk

Wat mijn betreft mag iedereen bij stam gaan lessen. Goede begeleiding,duidelijkheid en vriendelijk meer kan je niet meer wensen. Dus ik zou zeggen:'' ga lessen bij Rijschool Stam ! Twijfel er geen seconde over !

24-07-2012

Bredley Vos (Uddel)

Een aanrader

Ik raad iedereen aan om bij Rijschool Stam in Harderwijk te gaan lessen. Fijne rustige instucteurs, alles wordt duidelijk uitgelegd en ook ik ben en 1 keer geslaagd. Bedankt!

19-07-2012

Jan Willem Wagtho (Voorthuizen)

Bij Stam in 1keer

Ik ben erg blij dat ik het in 1keer haalde bij David.Hij is erg eerlijk tegen mij hoe ik het deed en wat ik kon verbeteren. Ik ben erg tevreden en ben heel blij dat ik bij jou heb gelest ik heb er absoluut geen spijt van: de eerste keer slagen dat doe je bij STAM!!! Groeten Jan Willem

06-07-2012

Rutger (Harderwijk)

Bij Stam slaag je in 1 keer!

Ik ben in 1x geslaagd bij rijschool Stam! Het was altijd leuk om in de vroege ochtend bij David in de auto te stappen. Hij is altijd vrolijk en zorgt voor een ontspannen sfeer en geeft vanaf minuut 1 meteen aanwijzingen en tips hoe je beter kan rijden... Hij zal altijd eerlijk zijn over je rijvaardigheid en laat je afrijden wanneer je er klaar voor bent. David, hartstikke bedankt voor de leuke tijd! En tegen iedereen die een rijschool gaat kiezen wil ik graag het volgende zeggen: Echt rijden leer je bij Stam! Groetjes Rutger

22-06-2012

Johan (Garderen)

Bij stam sowieso in 1 x!!!

Goed auto leren rijden leer je bij Stam!! David, bedankt voor de leuke en goede lessen.

20-06-2012

Evan (Uddel)

Geslaagd voor auto

Nou, het is zover: ik ben geslaagd! Bedankt voor je hulp Féline!!! Het was fijn om bij jullie te rijden.

15-06-2012

Jacolien Frens (Elspeet)

In 1x

Dankzij David heb ik in 1x mn rijbewijs gehaald, super bedankt! Ik kan nu onbezorgd de weg op en kilometers maken.

08-06-2012

Eric (Ermelo)

Super!!!

David en Féline, hartstikke bedankt allebei. Ik heb het in 1x gehaald en kan nu lekker de weg op. Super leuk en ga zo door he, zullen er vast nog een hoop slagen zo!!

30-05-2012

Marielle (Uddel)

Alles in 1x gehaald!!

Ik heb alles in 1x gehaald dankzij Feline. Ze is erg fijn in instructies geven en weet precies wanneer jij er klaar voor bent om af te rijden! Dank je wel voor deze leuke en leerzame tijd!

04-05-2012

Rutger (Uddel)

In 1x geslaagd

In 1x geslaagd dankzij Féline. Goed, duidelijk en snel auto rijden doe je bij Stam.

02-05-2012

Henri (Garderen)

In 1 keer geslaagd!

Dankzij David in 1 keer geslaagd. Maar dan heb ik ook een instructeur gehad zoals je hem nergens vindt. David super bedankt voor je leerzame lessen. gr. Henri

06-04-2012

Gerdien (Nunspeet)

geslaagt in 1 keer

Bij Rijschool Stam slaag je in 1 keer!!!  David, bedankt voor de fijne en zeer leerzame lessen en je geduld natuurlijk, nergens leer je beter rijden dan bij Rijschool Stam.
groetjes Gerdien

28-02-2012

Anne-leen (Uddel)

mijn rijbewijs, yes!

Ik heb mijn rijbewijs, en daar ben ik heel erg blij mee! Heerlijk zelf rijden, en lekker overal heen gaan. Het gaat super goed, en dat krijg je natuurlijk alleen maar voor elkaar bij Rijschool Stam! Dus ga rijlessen bij Stam! Dankje wel, voor de leuke lessen. Ik had er altijd erg veel zin in!

11-01-2012

Anne-Maartje (Doornspijk)

In 1x geslaagd bij rijschool Stam!

Bedankt David, voor al die gezellig lessen! Geweldig dat we het tot zo'n goed einde hebben gebracht! Dat hebben we uiteraard mede te danken aan jouw geduld!

19-12-2011

Thirza (Nunspeet)

Geslaagd!!

In één keer slagen? Kies dan voor Stam!! Bedankt voor de leuke en leerzame lessen.

16-12-2011

Willem-Jan (Uddel)

1 in keer slagen is normaal bij Stam

Bedankt voor de leuke en leerzame lessen. Een snel cursus,  in 10 lessen, en in een keer slagen! Dat kan alleen bij Stam. Bedankt David, voor je inzet en nog veel succes verder! Mvg

14-12-2011

Kim (Nunspeet)

Spannend hoor...

... zo'n rij examen. Maar vandaag toch in 1 keer geslaagd! Maar.. een betere voorbereiding had ik dan ook niet kunnen krijgen! Dankzij de leuke, leerzame, doeltreffende (maar ook hele gezellige) rijlessen van Feline heb ik snel goed leren rijden. Tijdens de lessen wordt veel stilgestaan bij de dingen die goed gaan, waardoor je je steeds zekerder voelt op de weg. De oefeningen worden naadloos aangesloten bij datgeen waar je nog moeite mee hebt! De perfecte combi. Ik ben blij dat ik voor jullie rijschool heb gekozen en raad het voor 200% aan!! Heel erg bedankt voor de lessen! .. en de sleutelhanger natuurlijk.

07-12-2011

Emmaly (Nunspeet)

in 1x geslaagd!

Dankzij David in 1x gehaald! Super! Een betere kan je niet vinden, duidelijkheid, geduld, alles om goed te kunnen leren rijden. Vaak krijg je alleen te horen als je iets fout doet, maar bij Stam krijg je ook de complimenten! Vandaag mocht ik dan afrijden, super zenuwachtig, maar in 1x gehaald! David bedankt voor alles!

06-12-2011

Thamara (Nunspeet)

Geslaagd!

En toen was het de laatste keer in de lesauto. Na 1 keer geslaagd... Best wel gek, nooit meer rijles, maar gewoon zelf mogen rijden. Bedankt voor de fijne, duidelijke lessen!!

05-12-2011

Trijnke & Hanneke (Uddel)

Geslaagd

Na een lange tijd kunnen wij nu eindelijk zelf de weg op. Heerlijk overal heen gaan! Wil je : Duidelijke uitleg, geduld, dingen overleggen als je het anders wil, goede inzet van de instructeurs, een praatje op z'n tijd. Dan is dit een aanrader.! Bedankt voor de goede lessen die jullie ons gegeven hebben.

25-11-2011

Mathilde (Elspeet)

Heerlijk ZELf rijden!!!

Wat heerlijk dat ik nu eindelijk mijn rijbewijs heb gehaald. Nu kan ik zelf overal heen rijden. Lekker vrij om te gaan en staan waar ik wil. David bedankt voor het geduld, om mij les te geven. En voor de gezelligheid natuurlijk. Wil je leren autorijden? Kies dan voor Stam.

25-11-2011

Paula (Uddel)

Rijbewijs! :)

Les na les, dag na dag. Deed ik zo mijn best. Niks zou ik liever, Dan mijn rijbewijs halen. De laatste keer, nu is het echt. In de auto gestapt, En ben weggereden. Hoe zal ik het doen? Wat zullen ze ervan vinden? Al die straten en al die wegen. Op zo velen heb ik nu gereden. Het moment al daar, Wat zal hij je vertellen? Heb je het wel gehaald? Maar steeds geloofde ik, Ik kan het wel! Nu mag ik rijden, Waar ik maar wil. Nu mag ik voor een autootje sparen. Dat heb ik altijd al gewild. Stammetjes, Dankzij jullie inzet, goede, gezellige en duidelijke lessen heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald! :)

25-10-2011

Marius

Strakke site!

En om te leren motorrijden zit je goed bij Stam!

25-10-2011

Elise van Zwieten (Uddel)

Gezellig en doeltreffend

Ha (toekomstige) leerlingen en belangstellenden, hier even een kort berichtje over Rijschool Stam. Ik heb er erg fijn les gehad. Het was gezellig en bovenal doeltreffend. Ik kan het iedereen aanraden!

24-10-2011

Rosanne (Uddel)

Nice job

Hee Stammetjes, Mooie site! Strak, overzichtelijk en genoeg info. Niks meer aan doen! :)

Lees meer referenties